Bouwheeer Wim De Ryck uit Reet wint het bedrag terug van alle gebruikte Ploegsteertmaterialen

 

Bouwheer Wim De Ryck uit Reet vond tijdens het bouwen van zijn huis in Temse een gouden Thermobloc. Het bleef bang afwachten tot donderdag 6 juni jl., toen tijdens een groots slotevent de hoofdprijs werd verloot onder de aanwezige vinders van een gouden Ploegsteert Thermobloc. Een onschuldige hand trok het winnende lot. Bouwheer Wim De Ryck kreeg een cheque voor het bedrag van 4659 euro overhandigd door Gedelegeerd Bestuurder Philip De Bruyn.
 
Maar met de Thermobloc 50-wedstrijd wou Ploegsteert ook iets terug doen voor de bouwprofessionelen, die soms als 50 jaar lang trouw zweren bij de Thermobloc. Dus maakten ook de architecten, aannemers en bouwstoffers van de winnaars kans op mooie prijzen. Aannemer Walter De Block uit Temse, architecte Isabelle Modde van Infinum, eveneens uit Temse, en Bouw- en Tegelhandel Van den Broeck uit Hamme wonnen een citytrip voor 2 personen naar Barcelona.

De 2de en 3de prijs gingen naar Kris Hendrick uit Beloeil en Jonas Leirens uit Denderwindeke. Zij kregen een cheque overhandigd van resp. 2000 en 1000 euro. Aannemer Martin Devacht, Architect Vincent Dewulf en bouwmaterialen Scheerlinck wonnen een citytrip voor 2 personen naar Praag. DVE Construct, architect Geert Deneve en –opnieuw- bouwmaterialen Sscheerlinck wonnen een gastronomisch diner met overnachting in sterrenrestaurant ‘In De Wulf’ van Kobe Desramaults.

 

Ook de overige deelnemers gingen niet met lege handen naar huis. Naast het zeer verzorgde slotevent met surprise acts en walking dinner, kregen zij een unieke blik achter de schermen. Zowel de productiehal Verbo (Ploegsteert’s nieuwe paradepaardje: volautomatisch geproduceerde prefabmuren) als de productiehal van de Thermobloc waren die avond volledig operationeel, en ook een bezoekje aan het natuurreservaat van Ploegsteert behoorde tot de mogelijkheden. Tot slot kreeg elke deelnemer een ‘goodie bag’ mee, om ook thuis nog even te kunnen nagenieten van een geslaagde avond.

 

Dirk Berkers en Joris Deridder van Bouw-en Tegelhandel Van den Broeck, CEO Philip De Bruyn, Isabelle Modde van Infinum, Walter De Block en Wim De Ryck poseren met hun hoofdprijs